Menu
Tekengebied 2

Alles in één hand, de hand van de vakman.

Tekengebied 2

Van schilder naar onderhoudsspecialist

Het bedrijf is in 1939 opgericht door Willem Verschoor die zich ontwikkelde als specialist in binnen- en buitenschilderwerk. De onderneming bedient dan opdrachtgevers in Zuid-Holland met de focus op de Haagse regio.

In 1989 neemt de zoon van Willem, Hans Verschoor de zaak over waarbij in de loop van de jaren de behoefte ontstaat om naast het traditionele schilderwerk de activiteiten te verbreden. In 2006 worden daarom bouwactiviteiten onderdeel van de dienstverlening waarbij Ed de Vos toetreedt tot de directie. In 2013 breidt de Verschoor Groep verder uit met de oprichting van een installatiebedrijf.

Het resultaat: drie disciplines onder één dak voor een totaalaanpak van uw vastgoed. Met één aanspreekpunt en een team van enthousiaste en ervaren vakmensen, die trots zijn op de kwaliteit van hun werk.

Eind 2021 wordt besloten het partnerschap met Ed te verbreken. Hierdoor wordt het bedrijf weer een 100% familiebedrijf. Hans Verschoor vormt vanaf dat moment het aanspreekpunt binnen de directie.

Tekengebied 2
Bekijk al onze projecten
Tekengebied 2