Menu
Tekengebied 2

Alles in één hand, de hand van de vakman.

Tekengebied 2

Meer inzicht met de digitale werkbon

Continu onze dienstverlening professionaliseren; daar streven we naar als Verschoor Groep. Om werkprocessen te vereenvoudigen werken we binnenkort met digitale werkbonnen. Daar hebben u én ons personeel baat bij.

De werkbon is onmisbaar in ons vak. Bij mutatiewerk, een reparatie, bij schilderwerk, de bouw van een badkamer en noem maar op. Zodra onze schilders, timmermannen en installateurs de klus hebben geklaard, laten zij hun werkbon ondertekenen door de klant. De werkbon geeft onze mankrachten niet alleen inzicht in de klussen die gedaan moeten worden, het zorgt er ook voor dat we achteraf de juiste factuur kunnen opstellen.

Minder papier
Binnenkort zal de papieren werkbon plaats maken voor een digitaal exemplaar. ‘Verschoor staat voor vakwerk. We hechten belang aan het continu verbeteren van onze processen. Het invoeren van een digitale werkbon maakt daar deel van uit’, vertelt hoofdadministrateur van der Loos. ‘In het proces van de implementatie van de nieuwe software is het digitaal verwerken van de inkoopfacturen al een feit. Met de implementatie van de digitale werkbon zetten we de volgende stap in het terugdringen van de ‘papieren’ afhandeling. Hiermee voorzien we de medewerkers buiten van moderne middelen’.

Inzicht voor de klant
De invoering van de digitale werkbon is niet alleen een voordeel voor de dienstdoende schilder, timmerman of installateur, ook voor opdrachtgevers. Het is efficiënter, omdat het facturatieproces na ondertekening ervan op de tablet sneller in gang kan worden gezet. Bovendien voorkomen we zo dat werkbonnen kwijtraken. Tot slot geven ze opdrachtgevers informatie over de voortgang van de werkzaamheden. Een mooie bijkomstigheid.