10 jaar Verschoor Bouwservice!

juli 2017 - Begin 2000 ontstond binnen het schildersbedrijf steeds meer de behoefte aan uitbreiding van het dienstenpakket. De gedachte was dat de afhankelijkheid van een veranderende schilderbranche zou kunnen worden verminderd en we onze relaties nog beter van dienst zouden kunnen zijn.


Na een korte stap richting de interieurbranche kwam onze samenwerking met Aannemingsbedrijf van der Horst in een ander daglicht te staan. De verkoop ervan deed toenmalig projectleider Ed de Vos besluiten binnen ons bedrijf een bouwkundige tak te starten. In alle eenvoud en met hulp van bevriende relaties werd, vanuit de locatie aan de Lulofsstraat, gestart.


Al snel bleek behoefte aan ondersteuning in de projectleiding en groeide de ‘onderneming’ gestaag. Van dagelijks onderhoud naar mutatie en grotere projecten. Relaties omarmde de start waardoor de locatie aan de Lulofsstraat al snel geen recht meer deed aan de voortvarende groei. In 2010 kwam, dankzij Bouwmaatschappij Weboma, onze huidige plek in beeld. Begin 2012 werd aan de rand van het Westland het nieuwe kantoor betrokken, echter wel met zicht op Den Haag. De plek waar alles begon. Nu, al weer vijf jaar verder is, naast het schilderen en bouwen, de loodgieters tak niet meer weg te denken uit ons dienstenpakket en is de slogan ‘Alles in één hand. De hand van de vakman’ daardoor nog sterker.


Met een heel aantal betrokken en servicegerichte medewerkers worden dagelijks kleinere en grotere projecten gerealiseerd. Zo worden we steeds vaker uitgedaagd tot het realiseren van verbouwingen van formaat alsmede het aangaan van onderhoudscontracten. Zetten we in op het certificeren van de organisatie en medewerkers.

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over