Besparen op vastgoedonderhoud?

mei 2017 - Vastgoedonderhoud is een belangrijk facet van het beheer. Terwijl budgetten vaststaan en de theoretische onderhoudscyclus maatgevend is, komt het in de praktijk vaak neer op tijdsgebrek om inspecties uit te voeren. Zo kan het voorkomen dat er pas onderhoud wordt uitgevoerd als er zichtbaar verval is aan de gevelelementen. Dat vergroot de kans op vervolgschade en daarmee hogere kosten. Dat wilt u toch liever voorkomen?


Bij Verschoor bent u aan het goede adres voor vastgoedonderhoud. Maar weet u dat u ook voor meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) bij ons terecht kunt? Graag maken wij met u een afspraak voor een inspectie en delen wij onze kennis omtrent het onderhouden van de diverse elementen en installaties met u. Dit alles met een gedegen advies over beheersbaar onderhoud als resultaat.


Een langetermijnafspraak om de buitenschil van uw vastgoed te onderhouden heeft onze voorkeur. Terwijl dat u de mogelijkheid geeft om aanstaande onderhoudskosten goed in beeld te krijgen en voor langere tijd beheersbaar te houden, biedt het ons continuïteit voor de onderneming. Een win-winsituatie.


Voor meer informatie over een MJOP kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak waarbij we u uitgebreid informeren.

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over