Ed de Vos aan het woord

Ed de Vos

juli 2017 - Ik ben 52 jaar en een zeer enthousiaste ondernemer. Een geboren Rotterdammer, maar opgegroeid in Den Haag. Ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen van 22 en een meisje van 17. Naast mijn drukke werkzaamheden ga ik daarnaast regelmatig naar de sportschool en bezoek ik de voetbalwedstrijden van Velo waar mijn zoon en dochter actief voetballen. Naast mijn LTS opleiding heb ik mijn bouwkundige kennis vergroot door het volgen van avondopleidingen en natuurlijk de praktijk.


Mijn huidige baan bij Verschoor komt voort uit het feit dat het bedrijf waar ik 25 jaar werkzaam was vrij abrupt werd overgenomen en het niet mijn voorkeur had om daarin mee te gaan. Uit de samenwerking met Hans Verschoor was mij al duidelijk geworden dat binnen zijn bedrijf behoefte was ontstaan in een bouwkundige tak. Een mooie mogelijkheid om de stap te zetten naar het starten van een eigen onderneming en de opgebouwde band met de relaties daarin voort te zetten. Nu, na alweer 10 jaar, heeft dit geleid tot een volwaardige en bloeiende ‘bouwtak’.


Naast de kleinschalige activiteiten zoals het dagelijks- en mutatieonderhoud worden we steeds vaker benaderd voor grootschalige verbouwingen en raamcontracten. Een ontwikkeling die ik zeer toejuich.


In de afgelopen maanden hebben we een structuurwijziging doorgevoerd en vallen onze werkmaatschappijen onder de nieuw opgerichte V&V Onderhoudsgroep BV. Deze administratieve wijziging veranderd niets aan het hechte team dat we met elkaar hebben opgebouwd. Serviceverlening en snelheid van werken blijft te allen tijden ons motto!


Op vrijdagmiddag ontspant de boog zich en sluiten we regelmatig de week af met een hapje en een drankje. Hierbij sluiten niet alleen de vaste medewerkers aan maar ontmoeten we regelmatige onze partners waar een nauwe band mee wordt onderhouden.


Het 10-jarig jubileum was een mooi moment om eens terug te kijken. Een periode die onnoemlijk snel is verlopen, waarin onze band met de relaties is versterkt en we een mooie groei hebben mogen door maken, mede door de inzet van onze voltallige ploeg! Een trots gevoel overheerst!


Verschoor 10 jaar jubileum

Viering 10-jarig jubileum

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over