Frans Wiggers aan het woord

Ik ben sinds 2010 werkzaam bij Verschoor. Daarvoor was ik al nauw betrokken bij Verschoor vanuit een ander bedrijf en werkte ik eigenlijk al fulltime voor Verschoor. Ik ben ooit begonnen als onderhoudstimmerman, maar inmiddels gegroeid tot een allround medewerker die alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis/kantoor oppakt.


Ik heb enorm veel passie voor mijn werk en alles wat je maakt is mooi. Al het werk moet altijd goed gedaan worden. Ik kan dus niet een bepaald project aanwijzen waar ik trots op ben. Ik ben op al mijn werk trots, van kleine tot grote klussen, bij bedrijven of bij een particulier.


Mijn collega’s vragen mij ook altijd mee te denken over vraagstukken, omdat ik nooit meteen ‘nee het gaat niet lukken’ zal zeggen. Vroeger kon ik thuis heel veel klussen, maar daar ben ik mee gestopt. Ik doe thuis zo min mogelijk en besteedt het werk liever uit. Na een aangrijpende gebeurtenis acht jaar geleden heb ik geleerd om mijn rust te nemen. Ik geniet meer van alles om me heen, zoals mijn vriendin en niet te vergeten onze grote, rode kater.


Mijn vriendin en ik delen samen een passie voor vrijwilligerswerk en wij zijn zeer actief voor Stichting Hoogvliegers. Deze stichting is op mijn pad gekomen en hier haal ik veel energie uit. Deze stichting laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een modelvliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 10 jaren vlogen er meer dan 9.000 kinderen. Ik doe dit nu al zo’n 2-3 jaar en ben medeverantwoordelijk voor de planning en het zorgen van evenementen om naamsbekendheid te verkrijgen. (www.stichtinghoogvliegers.nl).


Ik heb zelf geen kinderen, maar kan enorm van kinderen genieten. Daarnaast maak ik graag modelbouw vrachtwagens. Ik koop een basismodel en bouw deze helemaal om naar eigen ontwerp. Vroeger heb ik de ambachtsschool gedaan, maar heb vooral mijn kennis en vaardigheden geleerd in de praktijk. Vooral die ‘oude mannetjes’ met hun jarenlange ervaring hebben mij de kneepjes van het vak geleerd. Ik heb nu zelf de mogelijkheid als leermeester om beginnende medewerkers te begeleiden. Hier kan ik echt van genieten.


Ik ben vijf dagen in de week werkzaam bij Verschoor. Verschoor voelt als familie, er is veel respect binnen het bedrijf.

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over