december 2016 - Geachte relatie,


Met gepaste trots informeren wij u over de oprichting van Verschoor Schilders BV. Samen met onze andere vertrouwde disciplines Bouwservice en Installatietechniek bestrijkt onze brede dienstverlening daarmee weer het hele onderhoudsspectrum. Niet alleen geven we hiermee invulling aan een jarenlange traditie van een schildersbedrijf binnen onze onderhoudsgroep, ook bieden we onze medewerkers weer de zekerheid van een eigen cao.


Hiermee hebben wij ons vertrouwde en beproefde team van vakmensen kunnen uitbreiden. Zij staan garant voor constante kwaliteit, vergaande service en een probleemloze oplevering. Precies zoals u dat van ons gewend bent.


Door effectieve afstemming tussen disciplines voeren we ons werk flexibel uit en ontzorgen wij u maximaal als uw betrouwbare partner in vastgoedonderhoud. In de communicatie verandert voor u niets. Wij blijven u van dienst onder de bekende uiting. In de wetenschap dat u met al uw onderhoudsvraagstukken bij ons terecht kunt, zien wij uit naar een duurzaam vervolg van onze relatie.


Met duurzame groet en dank voor het vertrouwen,


Hans Verschoor en Ed de Vos


U kunt onderstaande kaart ook als PDF downloaden


Verschoorgroep Kaart

Toolbox meeting Klimmaterieel

Verschoorgroep Verschoorgroep

augustus 2016 - Vandaag stond er wederom een Toolbox meeting op het programma. Ditmaal verzorgd door Jacqueline. Uitgebreid werd stilgestaan bij het juist gebruik van klimmaterieel. Ook werd de noodzaak van het gebruik van de juiste PBM's weer besproken. Daarnaast werd nog de administratieve afhandeling ter tafel gebracht. De mannen luisterden met aandacht en zijn weer een klein beetje 'bijgespijkerd'.

Verschoor ook sportief actief

Verschoorgroep Sportief

maart 2016 - Naast de ondersteunende inbreng bij SV KMD en VELO, heeft Verschoor het 2de Dekker Open Bowlingtoernooi in Zoetermeer ondersteund. Niet alleen door banners, maar ook door wedstrijdformulieren met de naam Verschoor en video Walls waarop de naam mocht pronken, werden we fantastisch gepromoot.

Verschoorgroep Sportief Bowlen

Ondanks dat het eigen bowlingteam zijn best heeft gedaan, onder aanmoediging van supporters, mochten ze helaas niet in de finales komen. We wensen de bowlers die wel de finales hebben gehaald veel succes. Het Verschoor bowlingteam gaat in ieder geval hard trainen voor de volgende Dekker Open.

Verschoor na vandaag (nog) digitaler!

Verschoorgroep

20 mei 2016 - Vandaag maakte Rick nog eenmaal de gang naar boven met het Postboek. Vanaf maandag is het digitaal Inkomend Factuur Register actief waarmee een efficiëntere werkwijze mogelijk wordt. Alle facturen worden dan digitaal verwerkt, ter controle aangeboden aan de betreffende projectleiders en bij goedkeuring ‘automatisch’ op de projecten geboekt.
Met het digitaliseren van de facturen trachten we een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de ‘papierstroom’ en een duurzamere kantooromgeving.

Geschikt of Ongeschikt!

februari 2016 - Regelmatig werd door ons de hulp ingeroepen van derden voor het ontstoppen van rioleringen. Achteraf soms voor de meest eenvoudige verstoppingen.

Maar vandaag is de investering in de ontwikkeling van onze medewerkers en de inzet van nieuwe apparatuur in de praktijk getest. Een verstopping, ver in de leiding, werd gelokaliseerd m.b.v. de camera inspectie, waardoor de verstopping snel was gevonden en natuurlijk direct verholpen.

Een Win-Win situatie voor u en ons maar ook een stap in professionalisering en dienstverlening van onze loodgieterstak.

Verschoorgroep Geschikt of ongeschikt

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over