Marine Etablissement Amsterdam

oktober 2015 - In mei 2013 werd bekendgemaakt dat de Marine het complex stap voor stap gaat verlaten en dat het een openbare functie voor de stad gaat krijgen. Als eerste is begin 2015 het zuidelijk gedeelte van het Marine terrein, de zogenaamde Voorwerf, met het Poortgebouw aan de Kattenburgerstraat (nummer 7) opengesteld. In de loop van enkele jaren trekt Defensie zich tot 2018 stapsgewijs grotendeels terug van het terrein. De Marechaussee en de Nationale Reserve zullen er wel blijven. Reden te meer om de verscheidenheid aan gebouwen toch netjes te onderhouden.
Verschoor Marine Establissement Amsterdam Zo ontvingen wij onlangs de opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf om grootschalig schilderwerk uit te voeren aan één van de modernste kantoorgebouwen op het Marine complex. Het gebouw heeft naast een sobere buitenzijde van glas en beton evenzo kleurrijke binnenplaatsgevels. De houten gevelkozijnen, welke nu transparant behandeld zijn, zullen dekkend worden afgewerkt middels het S2U Allure systeem van Sigma Coatings BV. De houten luiken worden semi transparant afgewerkt en houden hun bonte kleuren.
Om kwaliteit te waarborgen in dit jaargetijde, is een geconditioneerde aanpak essentieel. Naast het afgeschermde gevelsteiger wordt dan ook met regelmaat de weersgesteldheid gemeten en de werkzaamheden hierop afgestemd. Voordat het allemaal zover is gaat er wel enige logistiek vooraf!

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over