december 2016 - Geachte relatie,


Met gepaste trots informeren wij u over de oprichting van Verschoor Schilders BV. Samen met onze andere vertrouwde disciplines Bouwservice en Installatietechniek bestrijkt onze brede dienstverlening daarmee weer het hele onderhoudsspectrum. Niet alleen geven we hiermee invulling aan een jarenlange traditie van een schildersbedrijf binnen onze onderhoudsgroep, ook bieden we onze medewerkers weer de zekerheid van een eigen cao.


Hiermee hebben wij ons vertrouwde en beproefde team van vakmensen kunnen uitbreiden. Zij staan garant voor constante kwaliteit, vergaande service en een probleemloze oplevering. Precies zoals u dat van ons gewend bent.


Door effectieve afstemming tussen disciplines voeren we ons werk flexibel uit en ontzorgen wij u maximaal als uw betrouwbare partner in vastgoedonderhoud. In de communicatie verandert voor u niets. Wij blijven u van dienst onder de bekende uiting. In de wetenschap dat u met al uw onderhoudsvraagstukken bij ons terecht kunt, zien wij uit naar een duurzaam vervolg van onze relatie.


Met duurzame groet en dank voor het vertrouwen,


Hans Verschoor en Ed de Vos


U kunt onderstaande kaart ook als PDF downloaden


Verschoorgroep Kaart

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over