Project uitgelicht: Renovatie Brugsestraat 51 te Den Haag

juli 2017 - De Brugsestraat te Den Haag wordt verbouwd tot een moderne locatie voor het huisvesten van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.


Verschoor Project Renovatie


Het doel van de verbouwing is om meer woningen te creëren op de locatie door het splitsen van 8 woningen en het toevoegen van een woning op de eerste verdieping ter plaatse van de huidige vide. Door deze verbouwing wordt het aantal woningen vergroot van 14 naar 23. Alle installaties worden aangepast, een nieuwe keuken geplaatst, binnen en buiten volledig geschilderd en voorzien van vloerbedekking naar keuze van de nieuwe bewoners.


Verschoor Project Renovatie


De opdrachtgever is Middin. Middin gelooft in de eigen kracht van mensen. Elk mens kan binnen zijn mogelijkheden het leven leiden dat hij wenst. Kan zelf keuzes maken en regie houden op zijn leven. Ongeacht beperking en achtergrond.


Verschoor Project Renovatie


NXT architectuur en bouwkunde uit Den Haag is de architect van het project. We ervaren dat hun betrokken directievoering voor alle partijen meerwaarde biedt.


Verschoor Project Renovatie


Voorafgaand aan de start is uitgebreid stil gestaan bij het voorkomen van overlast voor de omwonenden. Nu, na enige weken bouwtijd, zien we daarvan het resultaat terug. Geen wanklank uit de omgeving en voortvarende bouw.
Het project zal eind september opgeleverd worden.


Verschoor Project Renovatie

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over