Project uitgelicht: Renovatie vrijetijdscentrum Parkoers

mei 2017 - Het vrijetijdscentrum Parkoers in het Haagse Zuiderpark wordt grondig verbouwd. Verschoor schilders/bouwers/installateurs renoveert het pand in opdracht van Stichting VTV en Stichting MEE. Door het gebouw opnieuw in te delen en betere voorzieningen te creëren vergroten we de mogelijkheden.


Tijd voor vernieuwing
Parkoers ligt aan de Marie Heinenweg in het groene Zuiderpark en bestaat uit een grote (theater)zaal, een cursusruimte, een restaurant en een ruime centrale entree. Het pand, in 2004 gebouwd naar ontwerp van Vera Yanovshtchinsky, biedt ruimte aan onder meer theater- en computergezelschappen, horecabezoekers en yogagroepen. Na al die jaren intensief gebruik is het tijd voor vernieuwing.


Flexibeler gebruik
Onder het toeziend oog van het architectenbureau neemt Verschoor het pand in enkele maanden op de schop. Het krijgt het een nieuwe indeling en betere voorzieningen, met meer mogelijkheden als resultaat. Zo wordt Parkoers dé plek middenin het Zuiderpark voor ruimteverhuur en goede catering.


Modernere inrichting en faciliteiten
Naast het aanpassen van de algemene en sanitaire ruimten verbouwen we de grote zaal tot meerdere multifunctionele ruimten. We moderniseren de faciliteiten met onder andere beamers, wifi en digiboards. En voor het restaurant realiseren we een professionele keuken. Daar krijgen jongeren met een beperking in de toekomst de mogelijkheid om werkervaring op te doen en een erkend horecacertificaat te behalen.


Dankzij de goede samenwerking met Parkoers, Stichting MEE en alle medewerkers kunnen we de renovatie in korte tijd realiseren. Op 1 mei zal het complex officieel worden geopend. Dan geeft de wethouder het gerenoveerde pand terug aan de gebruikers. Wij vertrouwen erop dat het nieuwe pand bijdraagt aan het behalen van hun doelstellingen.

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over