Project uitgelicht: Splitsen van 8 woningen/1 woning toevoegen

Halverwege 2017 werd Verschoor Bouwservice BV door Middin uitgenodigd om een offerte te maken voor een interne verbouwing en een aanpassing van de buitenruimte van een wooncomplex aan de Brugsestraat in Den Haag. Een locatie voor bewoners met een verstandelijke beperking.


Na de aanbestedingsprocedure en enkele vergaderingen werd duidelijk dat de opdracht aan ons verstrekt zou worden en konden de voorbereidingen worden getroffen. Eén van de acties was het communiceren met de omwonenden omtrent geluidsoverlast en (bouw) transport.

Verschoor Project Brugsestraat

Onze opdracht bestond uit het splitsen van bestaande appartementen en het creëren van een extra appartement in de vide. Om dit te realiseren werden er de nodige boor- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd, waarna de installaties zijn aangepast en de nieuwe keukens en badkamers zijn gerealiseerd. Alle appartementen zijn gesausd, behangen (glasvlies) en van nieuwe vloerbedekking voorzien. Ook is de gehele installatie, zowel elektrotechnisch als mechanisch vervangen dan wel aangepast. Een belangrijk onderdeel van de verbouwing.

Om de bewoners van alle moderne faciliteiten te voorzien zijn er nieuwe aansluitingen aangelegd voor o.a. internet. Het eindresultaat is dat er nu 23 zelfstandige appartementen zijn ontstaan voor begeleid wonen.

Op de begane grond is er naast een trefpunt (gemeenschappelijk eten) en een woonkamer (gemeenschappelijk tv kijken) ook een verblijf voor de begeleiding gesitueerd.

In de mooie Haagse wijk Belgisch Park onder de rook van het Kurhaus is nu een modern appartementencomplex gerealiseerd waar wij als bedrijf, maar ook de opdrachtgever trots op mag zijn.


We wensen de bewoners veel ‘woonplezier’ toe!

Verschoor streepjes

NIEUWS

Casco renvatie monument!


Nederland en dus ook Verschoor werkt veiliger met VCA


/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over