Rob Vrijmoed en Chris Beljaards aan het woord

Twee enthousiaste jonge medewerkers hebben ons onlangs versterkt. Onderstaand een korte kennismaking.


Chris BeljaardsChris is sinds zeven maanden assistent projectleider binnen het Verschoor team. Daarvoor was hij al 11 jaar werkzaam als voorman en schilder. De overgang van werkvloer naar het kantoor was een omschakeling, maar het mede maken van planningen, opstarten van projecten en het oplossen van aandachtspunten geven een hele andere dimensie aan het vak.


Rob VrijmoedRob is sinds januari projectleider. Hiervoor heeft hij gewerkt bij Aannemingsbedrijf Eekhout en maakte de overstap naar een software bedrijf. Hier ontwikkelde en implementeerde hij mede die software om transmissie/verlies te monitoren binnen woningcorporaties. Rob miste de link naar de uitvoerende praktijk. Deze vond hij terug bij Verschoor en legde weer de connectie met de bouw. Naast het nodige kantoorwerk geeft juist ook het contact met ‘de mannen op locatie’ hem weer de voldoening van het samen creëren.


Beide mannen werken fulltime en zijn in hun functie (mede)verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten, afstemmen van het werk met onderaannemers, adviseurs en opdrachtgevers.


Naast de verantwoordelijkheid van de werkvoorbereiding, het maken van calculaties en het bestellen van materiaal en materieel, is de controle van de planning en uiteraard de laatste check op de locatie een belangrijk onderdeel van het werk. En niet te vergeten het leukste: de oplevering!


Rob heeft HBO Bouwkunde gestudeerd. De affiniteit met de bouw heeft hij via z’n vader opgedaan die jarenlang als metselaar werkzaam is geweest. Chris komt uit een traditionele schilders familie en heeft zich door het streven naar kwaliteit en het gevoel voor verantwoordelijkheid opgewerkt.


Chris gaat graag in zijn vrije tijd naar de sportschool, maar waar je hem echt blij mee maakt is winkelen. Hij kan uren shoppen samen met zijn vriendin, tussendoor gezellig een bakkie doen.


Rob is naast het zelf voetballen, ook als scheidsrechter bij de jeugdwedstrijden van zijn club KMD te vinden. Onlangs is Rob de trotse vader van een zoon geworden.


Beide voelen zich inmiddels enorm thuis in de familiaire sfeer bij Verschoor.

Verschoor streepjes

/ / / INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over