Kleine en grotere bouw- en onderhoudsprojecten kunt u met een gerust hart aan Verschoor toevertrouwen. Bouwwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn onder meer sloopwerkzaamheden, geveltimmerwerk, elektra, loodgieters- en dakwerk, machinale houtbewerking, metsel- en betonwerk, tegel- en stucwerk. Maar ook geven we bij projecten regelmatig advies over nieuwe materialen en werkwijzen.

Schilderwerk

Als specialist in binnen- en buitenschilderwerk kunt u rekenen op een degelijke voorbereiding en vakkundig aangebracht verfsysteem. Onze medewerkers beschikken over grondige productkennis en ruime praktijkervaring. Dit ziet u ook terug in onze verftechnische adviezen. Daarnaast is Verschoor thuis in de nieuwste technieken, zoals onder andere het verfspuiten van watergedragen lakverven.

Installatietechniek

Van het verhelpen van een (dak)lekkage tot een totale renovatie van badkamers- en/of toiletruimten. U kunt Verschoor inschakelen voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Onze medewerkers hebben inmiddels hun strepen verdiend in de installatietechniek. Wij maken het verschil met onze servicegerichtheid en ons vakmanschap gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit.

Verschoor streepjes

Contact!
Verschoorgroep

Neem nu contact op met Verschoor

1000 tekens over